Seleccionar página

SEO

Agència SEO

¿Què es el SEO?

El posicionament web orgànic, més conegut per les sigles «SEO» és una abreviatura les sigles de la qual signifiquen en anglès «Search Engine Optimization«, és a dir, Optimització dels Motors de Cerca.
Actualment en l’àmbit mundial, cada dia es realitzen milions de cerques en el cercador Google. Encara que no sempre Google és el més utilitzat. Per exemple, Baidu és el cercador més utilitzat a la Xina, o Yandex el més utilitzat en el mercat rus. Google, en aquest cas, és el més utilitzat a Europa i el continent americà. Per aquest motiu, per l’enorme quantitat de recerques que es realitzen diàriament en la xarxa, i perquè ens hem acostumat en molt pocs anys a preguntar i a resoldre qualsevol mena de dubte en Internet, els cercadors s’han convertit, més que una eina d’ajuda, en una necessitat bàsica per a nosaltres. Per aquesta raó existeix una ingent quantitat d’oportunitats per a generar i aconseguir trànsit qualificat per a la nostra web.
Això només s’aconsegueix si la nostra pàgina web es troba en les primeres posicions dels cercadors -fonamentalment Google-, perquè en cas contrari els usuaris no podran trobar la nostra web quan realitzin alguna cerca. Per a poder estar dins dels deu primers resultats de Google (és a dir, dins de la primera pàgina) és molt important comptar amb una bona Agència de SEO que pugui brindar a la teva empresa, una bona i encertada estratègia de SEO, i aconseguir donar visibilitat i tràfic al teu negoci.
És així com el SEU ha aconseguit ser una de les disciplines més importants del Màrqueting Digital, i que tracta d’aplicar diferents tècniques i estratègies SEO, ja siguin ON PAGE com OFF PAGE per a tractar de millorar la posició en els motors de cerca, optimitzant d’aquesta manera la visibilitat de les pàgines web.
En resum, el SEU bàsicament és un conjunt d’accions dirigides a millorar la posició de la teva empresa en els resultats de cerques. Aconseguint d’aquesta manera, augmentar el trànsit qualificat al teu web i brindant visibilitat de marca i incrementant els ingressos per al teu negoci..

Per què és tan important treballar amb una Agència SEO?

A l’Agència de SEO a Figueres Montse Ferrer sabem que menys del 10% dels usuaris que realitzen les seves cerques, arriben a la segona pàgina dels resultats de Google. Només has de realitzar-te una pregunta fonamental i ser completament sincer amb tu mateix. Quan realitzes les teves recerques habituals a Google, arribes a la següent pàgina? O més aviat et conformes amb els primers resultats?
A l’Agencia d’Inbound Màrqueting de Montse Ferrer som conscients que a Internet si no et veuen i no et troben, lamentablement per molt bo que sigui el teu negoci, no existeixes per als usuaris.
Aquest és el motiu pel qual treballem en l’Agència de Màrqueting Digital, perquè tots els nostres clients puguin tenir presència en els primers resultats de Google i es trobin en les primeres pàgines del cercador de Google, perquè actualment aquest és el més utilitzat.
A través de les nostres accions i estratègies de màrqueting, aconseguim nodrir al teu web de trànsit qualificat que, posteriorment es convertiran en leads qualificats, en futures vendes, en sol·licituds de contacte o en qualsevol altre tipus de conversió que pugui arribar a ser beneficiosa per al teu negoci.
En aquest sentit, dissenyar i executar una bona estratègia SEO és una garantia per a la consecució de grans resultats satisfactoris, com per exemple, obtenir notorietat, prestigi de marca o incrementar les vendes del teu negoci.

Experts en posicionament web orgànic

Les estratègies de SEO es poden aplicar a tota mena de negoci, perquè a tot negoci web li interessa que els usuaris els trobin per les seves diferents paraules clau. Però per posar un exemple, una clínica odontològica no tindrà les mateixes paraules clau que una clínica de cirurgia plàstica.
I tot això per què? Pel tipus de cerques que realitzen els usuaris. Però davant a la pregunta perquè hauries d’implementar una estratègia de SEO en el teu negoci? Independentment del tipus de negoci que tinguis, el posicionament orgànic és important per a qualsevol mena d’empresa, sigui una empresa industrial, una empresa de serveis B2B o un negoci local.
Com a usuaris del segle XXI som consumidors proactius que busquem informació abans de comprar i on, sobretot cada vegada més, confiem en els resultats que ens ofereix Internet per a adquirir diferents productes i serveis. En Amazon, les opinions dels compradors són absolutament essencials per a l’estratègia de venda del producte.
L’usuari actual és ara un usuari molt exigent, que a més té en compte la usabilitat i l’amabilitat d’una pàgina web per a navegar per ella i dipositar el seu total i sencera confiança a l’hora de comprar un producte o utilitzar algun servei. Al mateix temps, si la pàgina web estèticament no és agradable, els usuaris arribessin a ella i en pocs segons estaran fora. El mateix succeirà si ingressen en qualsevol pàgina web que es demori massa a carregar.
És molt important tenir en compte que els usuaris són molt exigents quan es tracta d’aquests temes: no agrada esperar ni un segon per a obtenir el resultat que es busca en la web: si s’observa que la pàgina triga massa a carregar o no ens agrada estèticament, la donem per dolenta, i automàticament sense ni tan sols pensar-ho, anem al següent resultat de Google, a pesar que sigui probable que el contingut de l’anterior pàgina fos bo. Aquests són sol alguns exemples d’errors que cometen les pàgines web i que els usuaris no perdonen.
Per tots aquests motius, implementar estratègies SEO a més de millorar el posicionament orgànic de la pàgina web, també persegueix aconseguir la millor experiència per als usuaris, cosa que Google valora molt positivament i premia, millorant el posicionament en cercadors d’aquells sites que siguin més amigables.

Quins serveis SEO pot oferir Montse Ferrer a la teva marca?

El SEO es basa fonamentalment en l’optimització o millora de centenars de factors i requisits exigits pels motors de cerca. És per aquest motiu, que abans d’efectuar qualsevol acció en la web, des de l’empresa SEO Montse Ferrer, desenvoluparem una Auditoria SEO, que bàsicament és un informe o auditoria de la teva pàgina web.
Només realitzant una bona auditoria SEO podem saber que estat es troba la pàgina web, analitzant tots els factors del SEO On page i del SEO Off Page. D’aquesta manera podrem conèixer quins són els seus punts febles, per a poder començar a optimitzar-la i posar-la en les millors condicions per a un correcte posicionament web.
Com a Agència SEO ens és molt important també per a conèixer com posicionar les pàgines i que aquestes apareguin quan l’usuari realitza certes cerques en concret dels nostres clients, realitzar un Keyword Research o Estudi de Paraules Clau, a més de les tendències de cerques recents, per part dels usuaris.
L’objectiu d’aquest estudi és conèixer les paraules clau que usa el nostre target final, perquè quan aquest realitzant la seva cerca, pugui trobar els productes o serveis que ofereix l’empresa en el seu web.
Aquest estudi és vital per a poder desenvolupar una estratègia SEO correcta i poder captar un percentatge major de trànsit, però no qualsevol trànsit, la qual cosa la nostra agència de màrqueting digital t’ofereix és sobretot la captació de tràfic qualificat per al seu negoci.
Google constantment va creant nous algorismes per a qualificar a les pàgines en una posició o una altra i d’aquesta manera poder brindar un millor servei als milions d’usuaris que acudeixen al seu cercador per a realitzar les seves cerques del dia a dia.
És per aquest motiu que com a Agència especialitzada en posicionament SEO ens comprometem a realitzar un seguiment rigorós del posicionament web de les paraules clau, per a veure dia a dia, com es troben els resultats en el cercador de Google i anar veient, com a nostres accions de SEO, tant on page, com off page, implementades en la web, van donant resultats satisfactoris.
Aquest mètode de revisió constant que adaptem en la nostra agència SEO ens permet adaptar la nostra estratègia a possibles canvis d’algorisme que Google vagi introduint, com els ja coneguts canvis Panda, Penguin o Colibrí.
A més a l’Agència de posicionament web Montse Ferrer, utilitzem programari i eines especialitzades per a l’optimització de la teva pàgina web, com són SemrushScreamingfrog o Site Analyzer, entre altres i a més d’oferir-te serveis de SEO, també oferim serveis globals i som una agència d’inbound màrqueting.
Una bona estratègia SEO es divideix bàsicament en dos grans àmbits d’acció: El SEO On Page i el SEO Off Page, sent tots dos de gran transcendència per a obtenir un bon posicionament web en els motors de cerca.

Factors que influeixen en el SEO

Els factors que influeixen principalment en el posicionament web a Google són:

SEO on page

L’optimització On Page és un dels factors més importants per al posicionament web en cercadors; és per aquest motiu que és fonamental un bon desenvolupament i disseny web de la pàgina.
El SEO On Page és el procés d’optimització i millora de contingut de qualitat i altres factors interns en el lloc web amb la finalitat d’augmentar el rànquing de les cerques de Google, a través de millores en la mateixa pàgina web. D’aquesta manera, aconseguirem indexar més ràpidament les pàgines, classificant-les segons el propòsit de cadascuna.
El SEO On Page es preocupa de la rellevància de la web. Assegurant-se que la web estigui optimitzada a través de les keywords principals, les que ens interessa que ens trobin en la Internet.
També és important tenir en compte el temps de càrrega de la pàgina web, l’experiència de l’usuari, l’optimització del codi, l’optimització de les imatges, i el format de les urls.
Segurament t’estaràs preguntant, com Google va posicionant als milions de pàgines en el seu cercador? Google va indexant les pàgines contínuament. Perquè les pàgines surtin en els motors de cerca ho fa principalment a través dels arxius robots. Aquests arxius són programes que rastregen i arxiven el contingut de les pàgines web. Però, perquè això succeeixi cal realitzar una bona estratègia de SEO On Page.
Dit d’una altra manera el SEO On Page és una optimització interna de títols, urls, meta-descripcions, densitat de paraules clau, atributs alternatius en imatges i enllaços, entre altres. A més d’una contínua creació de contingut de qualitat. Tots aquests elements són necessaris perquè el teu web comenci a atreure atenció i augmentar el trànsit.

SEO Off Page

L’optimització Off Page és la part del SEO que se centra en factors externs al lloc web. Ja no només depèn del molt ben optimitzat que es trobi la teva pàgina web internament, sinó a més, que hi ha factors que externs que poden ajudar-te o en cas contrari, perjudicar-te en el posicionament SEO.
Un dels factors més importants en el SEO Off Page, i per al qual s’ha de destinar un pressupost per a SEU, és el Link Building, que es basa a generar enllaços que apuntin al teu lloc web en uns altres sites externs a ell, amb el que Google li donarà una major rellevància, perquè d’aquesta manera, Google sap que la teva pàgina és especialista, que el contingut intern que pots mostrar als usuaris és bo, i que per aquest motiu és pel qual altres pàgines web parlen de tu i enllacen el teu lloc web des de les seves pàgines.
Però no qualsevol enllaç és bo, això dependrà que pàgina provingui l’enllaç, és per aquest motiu que és molt important analitzar les pàgines de les quals prové l’enllaç, perquè unes aportaran més valor a la teva pàgina web i unes altres per contra podrien perjudicar-te, precisament per aquest enllaç al teu web.
El treball de buscar, trobar i seleccionar aquells sites que millor link juice poden transferir és molt important. Per tant serà vital, per a tenir un bon posicionament, tenir una bona estratègia de linkbuilding, perquè el teu web prengui rellevància en els cercadors de Google.
Un altre dels pilars molt importants de l’optimització del SEO Off Page que no s’han de deixar-se de costat, són la reputació online, les xarxes socials i el pes que tinguin les mateixes en el teu negoci. Perquè a través d’un blog i amb la creació de contingut de qualitat, podràs compartir-ho i difondre-ho en les teves xarxes socials arribant a una major quantitat de públic objectiu i donant-te a conèixer als usuaris. És molt important que els articles del blog, es trobin optimitzats per un consultor SEO i a més de ser redactats per un bon creador i redactor de continguts, tan cares als usuaris com per a les aranyes, les «crawlers«, de Google.
Com més backlinks de qualitat tinguis en la teva pàgina web, com més usuaris visitin la teva pàgina web, i com més temps naveguin en ella, la pàgina prendrà més autoritat i ira posicionant millor en els resultats de Google, aconseguint millors posicions en les seves paraules clau objectives.
Si el que desitges és aparèixer per sobre de la teva competència a Google, confia en les estratègies de màrqueting digital per a posicionar i en els serveis de la nostra Agència SEO. Sol·licita la teva consultoria web, ja mateix i comença a diferenciar-te de la competència!
!
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.     ACEPTAR