Tecnologia

Tecnologia aplicada al Màrqueting Digital

Les noves tecnologies aplicades al Màrqueting Digital permeten captar i retenir un major nombre de consumidors. La via per a l’adquisició de clients s’ha atomitzat amb l’avanç de la digitalització. Per això, una Agència de Màrqueting Digital ha de contemplar una estratègia online 360è que li permeti optimitzar la gestió de les campanyes, així com oferir propostes a mesura per als seus clients.
Apostar per la formació constant permet conèixer i aplicar les noves estratègies de captació i retenció de clients, basades en les últimes tendències del sector digital.

Com influeix la tecnologia en la captació de clients online?

La tecnologia aporta al màrqueting digital grans possibilitats en tots els sentits, que no deixen d’evolucionar amb el pas del temps. Implementar eines tecnològiques ens ajuda a complir amb èxit els objectius i els timing, a més de permetre’ns implementar diferents estratègies de manera simultània, permetent que el nostre treball executiu es duu a terme de manera més senzilla, en poder centrar tot el nostre esforç en allò que és realment rellevant per als nostres clients: la definició i optimització de l’estratègia.

La interacció de l’usuari amb la marca, a través dels diferents canals, és un repte al qual han de ser capaços d’adaptar les empreses. L’avanç tecnològic ha modificat la manera de consumir, obligant-nos a implementar constantment noves tècniques de màrqueting digital que ens permeti sobresortir per sobre de la nostra competència. Aquest canvi també es reflecteix en els beneficis rebuts. Ara els resultats tenen un major recorregut i potencial. A més de captar usuaris, la tecnologia ens permet retenir-los i fidelitzar-los en una mateixa acció.

Les empreses innovadores necessiten oferir informació sobre el seu negoci de manera ràpida, intuïtiva i intel·ligent. Perquè només avançant-nos a les necessitats dels nostres clients, podem incentivar de forma efectiva la compra. En aquest sentit, les eines tecnològiques ens brinden un servei molt més personalitzat, oferint un gran avantatge competitiu lligada a la satisfacció del client.

Quina tecnologia utilitzo?

En els nostres serveis de Màrqueting Digital hem incorporat l’ús de sistemes nous que permeten automatitzar i agilitar totes les àrees estratègiques que engloben l’agència. L’automatització permet crear tècniques avançades per a gestionar la cartera de consumidors i potencials clients.
Mitjançant l’ús de tecnologies de màrqueting automation, podem optimitzar el seguiment i l’atenció al client a partir d’estratègies d’Inbound Màrqueting. Així com altres plataformes centrades en l’àmbit de l’email màrqueting.

Postcron

Postcron és una eina per a gestionar i millorar la teva presència o la de la teva marca online. Per a complir amb aquest objectiu Postcron compta amb 3 aplicacions:
 • Postcron per a Social Media: que permet posar data i publicar posts automàticament en totes les xarxes socials.
 • Postcron per a Email: que permet agendar i enviar emails automàtics a la teva base de dades.
 • Postcron ArtStudio: que permet crear les millors imatges per als teus continguts

Amb Postcron podem programar publicacions de Twitter, Instagram, Facebook, o LinkedIn d’una forma extremadament àgil però, sobretot, multiplicar-les tant com s’hagi decidit en estratègia prèvia fins i tot variant la seva imatge principal (imatge i/o vídeo) i tots els textos. A més respecte a la plataforma Instagram ens permet agendar vídeos per als comptes (stories i feed), agendar publicacions de múltiples imatges en format carrusel, agregar contingut interactiu a les Històries d’Instagram (stickerslocation, etiquetes, mentions, emojis…) i agregar ubicació en les publicacions.

Metricool

Metricool és una eina feta per un equip format per bloguers i especialistes en Mitjans socials. És l’evolució de l’eina Bloggerespacio que va créixer i fer més gran. Metricool s’ha convertit en una de les eines de mitjans socials més populars per a la planificació i analítica en xarxes socials, una eina indispensable per a communities, especialitzada en l’analítica de les xarxes socials. És molt més que una eina de gestió de socialmedia perquè compta amb funcionalitats molt enfocades al màrqueting, que permeten mesurar el resultat d’una campanya de Facebook Ads o de Google Adwords, mesurar l’abast d’una etiqueta i té una secció d’analítica web, que permet gestionar el funcionament d’una pàgina o blog.

Semrush

SEMrush permet estudiar als nostres competidors, captant tendències i creant estratègies òptimes per a aconseguir l’èxit. Ja que detecta les claus estratègiques de les marques referents en el nostre sector. Es tracta d’una plataforma d’intel·ligència competitiva que permet realitzar auditories SEO, estudiar Keywords i analitzar mètriques en els continguts de la competència, entre altres funcionalitats:
 • Realitza auditories web per a veure l’evolució del nostre domini, amb l’objectiu de detectar febleses i punts de millora.
 • Proporciona un llistat de paraules clau utilitzades per les empreses del nostre sector, aportant informació sobre la seva CPC o volum de cerques.
 • Detecta possibles nínxols d’interès per a posicionar el nostre projecte en estratègies de Linkbuilding (dominis que apunten cap a la nostra web).
 • Compara les estratègies que utilitza la competència tant a nivell SEO com SEM amb Google AdWords.

Hootsuite

Les xarxes socials representen un dels canals de captació que més ha evolucionat amb la digitalització i l’eclosió del Big Data. A més de captar clients, els canals socials ens permeten comunicar-nos amb ells. Mesurar els resultats de les estratègies en mitjans socials representa una oportunitat única per a arribar a noves audiències i fidelitzar comunitats. Hootsuite permet gestionar diferents perfils en xarxes socials de manera simultània per a multiplicar la productivitat del Community Management. Té capacitat per a connectar més de 35 comptes per a interactuar, escoltar i analitzar al nostre target en cadascun d’ells:
 • Integra diferents membres de l’equip perquè puguin gestionar les xarxes socials de manera col·laborativa.
  Permet afegir aplicacions addicionals amb funcionalitats premium sobre xarxes socials com Twitter, Instagram, Youtube o Tumblr.
 • Ofereix informes amb analítiques de qualitat sobre l’activitat dels perfils socials associats, millorant la presa de decisions.
 • Permet treballar de manera simultània, utilitzant Facebook, LinkedIn, Twitter o Instagram en un mateix panell de control amb pestanyes personalitzades.
 • Programa publicacions dins de la franja horària triada o bé determina aquella que causi una major repercussió entre la nostra comunitat.

Hubspot

El software Hubspot ajuda a les marques a créixer i consolidar la seva relació amb els clients. La plataforma d’Inbound Màrqueting ofereix una suite completa per a integrar el màrqueting de vendes en un únic sistema CRM. Administra i analitza les dades dels contactes per a augmentar les oportunitats de conversió i optimitzar el ROI.
 • Organitza i monitora els contactes per a detectar oportunitats de venda. Creant un recorregut de venda personalitzat a partir de campanyes graduals, sobre la base de les interaccions que l’usuari té amb la teva marca.
 • Augmenta la productivitat en totes les etapes del procés de venda, reduint la durada dels cicles i augmentant la taxa de tancament.
 • Ofereix plantilles de disseny adaptable per a modificar les pàgines de destinació i el contingut de la web de manera senzilla (formularis, botons…).
 • Impacta al teu públic objectiu a través de models preestablerts que detecten el moment perfecte per a compartir el contingut amb els usuaris.
 • Augmenta el trànsit de les pàgines de destinació adaptant el contingut SEO al perfil de consumidor i el dispositiu utilitzat.

Mailchimp

Amb Mailchimp podem gestionar, automatitzar i realitzar un seguiment de tots els enviaments de newsletters i campanyes de mailing que realitzem als nostres prospectes o clients a través d’una adreça de correu de marca personal o corporativa.
A més, aquesta eina ens permet:
 • Fer un ús molt intuïtiu de la seva plataforma online.
 • Crear newsletters amb dissenys personalitzats, de manera que els qui les reben ho fan amb un format visual únic i diferenciador.
 • Obtenir i mesurar els resultats de cada campanya d’email màrqueting, perquè els seus dissenys són estèticament molt agradables.
 • Portar un seguiment de l’activitat dels teus subscriptors (tant els més actius com aquells que semblen no tenir interès en el teu negoci).

Mailchimp Pro és un conjunt de les nostres eines més potents, incloent-hi les campanyes multivariables, els informes comparatius i els Delivery Insights. La versió Pro, proporciona informació que no només ajuda a millorar els esforços de màrqueting per correu electrònic, sinó que també a augmentar el retorn de la inversió.

 

Google Analytics

Google Analytics mesura el retorn de la inversió publicitària, a més d’oferir mètriques sobre el trànsit que està rebent la web. Sigui a temps real o a través d’un històric que optimitza la presa de decisions. Google Analytics categoritza la informació segons l’audiència, l’adquisició i el comportament dels usuaris. Facilitant dades i informes sobretot el que passa en la nostra web.
 • Indica preferències de l’audiència, així com procedència geogràfica, dispositiu utilitzat o canal d’adquisició.
 • Realitza un seguiment de les estratègies SEO i SEM per a mesurar l’èxit de les accions i detectar aquelles pàgines i continguts que millor estan funcionant.
 • Ofereix informes personalitzats sobre la base de les KPIs més rellevants per a les nostres accions de màrqueting digital.

Google Trends

La plataforma Google Trends analitza els temes de cerca més populars de les consultes dels usuaris en Google. Permet detectar les variacions de la popularitat en els termes de cerca i comprar entre diferents combinacions morfosintàctiques.
 • Explora l’interès de cerques i les tendències en funció d’intervals de temps preestablerts.
 • Mostra gràfics amb els resultats per a interpretar les dades de manera senzilla i intuïtiva.
 • Permet realitzar cerques de tendències filtrant per diferents ubicacions geogràfiques, aportant informació sobre els interessos dels públics internacionals.

La tecnologia i el Màrqueting Digital avancen de la mà. Integrar aquestes eines de màrqueting digital en les estratègies ens permet diversificar les solucions per a aconseguir els resultats marcats.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.     ACEPTAR